Event and party styling

Event and party styling

Bröllop

I ett gammalt varv på Djurgården hölls ett personligt och intimt höstbröllop för ca 70 gäster. Lokalen var stor och industriell och behövde delas av för att bli varm och välkomnande. Ljuskronor av cykelhjul tillverkades och centrerades över borden. Murgröna och hortensia ringlade ner över borden som dukades brokigt och ohögtidligt med vita ljus i olika storlekar och former. Mellan cykelhjulen sänktes ett tak ner av girlanger och tyll i grönt och svart. En lounge av vintagemöbler byggdes upp i ett hörn med en ljuskrona bestånde av tvättade syltburkar. En egensnickrad bar stod vid hörnet av dansgolvet.

 

Företagsfest

I ett bergsrum under jord ordnades en vinter-fest för ett företags 120 anställda. Temat var “Vintergatan” och sjärnhimlen flyttade ner i form av 500 ballonger i vitt och genomskinligt i olika storlekar. En projektion med snöflingor som singlade ner gick på repeat på en av bergsväggarna. Borden dukades vita med svävande ballonger. En stor uppblåsbar gorilla hälsade gästerna välkomna.

 

Dop

Ett barndop i ett party-tält ute i skärgården en lördag i juli hölls för 50 personer i blandade åldrar. Ballonger på grön ståltråd och blad av pressening skapar körsbär och bigaråer.  Girlanger ger ett extra tak i tältet som annars är ganska tomt och opersonligt. Borden dukas med löpare körsbärsfärger och med en grön “stjälk” i pressening. Små vaser med jasmin blir ett center-piece. Barnets namn har sågats ut och målats och hängts upp i en lina mellan två träd och synns från långt håll på denna ute-fest.

Födelsedagsfest

En gammal skolmatsal förvandlades till en varm och välkomnande fest för en jubilar som fyllde jämt.  Tyll i födelsedagsbarnets favoritfärger skapade ett tak tillsammans med ljusslingor i gula färger och glödlampor iklädda rosa tyll. Borden dekorerades med rosa ljus och rosa brokiga blommor i små vaser runt en kandelaber. Varje bord särskildes genom ett “bokmärke” på jubilaren som ett tropiskt djur. Stora bilder av djuren hände på fönstrerna.

 

Julfest

En julfest för ett företag med ca 100 anställda där pappersgirlanger bildade ett snölandskap i rummet. Pappers-
girlangerna förekom i både i tak, på väggar och som bordsdekorationer. Från en befintlig  ställning i lokalen hängdes kulor och snögirlanger ner ut över borden. En upplyst gran av en trästomme och vitt tyg prydde scenen. I entrén fick gästerna gå igenom ett strilande snöfall för att sedan kliva in i ett levande julkort.